El València Basket posa la directa (65-98)

L'equip taronja ha sumat la setena victòria seguida en la Lliga i es manté en la part alta de la taula

Queralt Casas, en el partit contra el Fenerbahçe
Queralt Casas, en el partit contra el Fenerbahçe / Miguel Ángel Polo

El València Basket ha aconseguit la setena victòria consecutiva en la Lliga femenina Endesa en véncer 65-98 el Tenerife i es manté en la part alta de la classificació.

El partit ha quedat vist per a sentència en el primer quart: l'equip taronja, amb un gran encert a cistella, ha aconseguit una renda de quinze punts (17-32) contra un equip molt minvat per les baixes. I la renda ha crescut fins als 22 punts en el descans (37-59).

En la represa, la gran diferència en el marcador ha relaxat les taronja, que, tot i això, han acabat guanyant còmodament (65-98). Queralt Casas ha sigut la màxima anotadora de l'equip de Rubén Burgos, amb díhuit punts.

El València Basket se situa amb nou victòries i tres derrotes en el primer lloc de la classificació, a l'espera que l'Uni Girona, que el podria igualar, jugue el seu partit.