El València Basket, en mode piconadora (82-46)

L'equip taronja ha sumat la dotzena victòria seguida en la Lliga en apallissar el Cadí La Seu a la Fonteta

Queralt Casas, Raquel Carrera i Lauren Cox celebren una acció
Queralt Casas, Raquel Carrera i Lauren Cox celebren una acció / Miguel Ángel Polo

El València Basket continua exhibint-se a cada partit que juga. L'equip taronja ha aconseguit la dotzena victòria consecutiva en la Lliga Femenina Endesa en apallissar per 82-46 el Cadí La Seu, un dels equips més exigents de la competició.

L'equip català ha agafat la inicitiva en els primers minuts de joc (4-7), però un parcial de 14-0 per a tancar el primer període ha donat a les taronja el primer gran avantatge del duel (18-4). Amb una defensa asfixiant que permetia al València Basket córrer a plaer, les de Rubén Burgos han ampliat la renda a 21 punts en el segon període (40-19), però un 0-9 just abans del descans ha deixat la porta oberta a les visitants (40-28).

L'equip taronja no ha volgut esglais en la represa i, amb un parcial de 6-0, ha tornat a marcar distàncies (46-28) i ha acabat d'enterrar les esperances de remuntada del Cadí La Seu. Un triple d'Ángela Salvadores ha situat l'avantage en 40 punts (82-42), però les catalanes han maquillat un poc el resultat.

Lauren Cox, amb 19 punts, i Ángela Salvadores, amb 16, han sigut les màximes anotadores taronja, en una jornada marcada per la soprenent dimissió de l'entrenador del Perfumerías Avenida, Roberto Íñiguez.