El València Basket perd en la pròrroga contra el Perfumerías Avenida (71-69)

L’equip taronja perd el primer partit en 13 jornades, mentre que les de Salamanca continuen invictes.

Queralt Casas intenta la cistella davant de l’oposició de dues jugadores del Perfumerías Avenida / Álex López

Partit d’alt voltatge entre el Perfumerías Avenida i el València Basket, dos equips que han arribat invictes a la jornada 13 de la Lliga Femenina Endesa. El primer quart ha sigut intensissím al Würzburg, amb un parcial d’11 a 6 de les de Salamanca, contrarestat molt prompte per l’equip taronja. Els dos equips han començat quasi sense errades i la igualtat es reflectia en el marcador (21-20).

El ritme de joc ha abaixat en el segon quart, però les alternances han sigut constants, igual que en els primers 10 minuts. Tres triples quasi consecutius han col·locat el Perfumerías a 5 punts de diferència (38-33 minut 17). L’eixida de Rebecca Allen ha descongestionat el joc taronja i el partit tornava a anivellar-se (40-39).

En la represa, el Perfumerías ha tornat a posar-se amb 5 punts de diferència, gràcies a l’aportació de Tiffany Hayes i l’excel·lent defensa d’Andrea Vilaró sobre Rebecca Allen. Però les valencianes han aconseguit capgirar el marcador. Amb un parcial de 0-10 i una defensa fins al límit, l’equip taronja ha deixat sense idees el Perfumerías, que ha estat més de cinc minuts sense anotar (50-55).

El partit es decideix en la pròrroga

La diferencia s’ha ampliat fins als 10 punts, però el Perfumerías Avenida no ha donat el partit per perdut. Amb dos triples han tornat a reduir el desavantatge i Maite Cazorla, amb dos tirs lliures, ha posat l’empat en el marcador (66-66). En l’últim atac, les de Rubén Burgos no han pogut anotar i s’ha arribat a la pròrroga.

En el temps afegit, la precipitació de l’equip taronja ha afavorit les de Salamanca. Tot i això, el València Basket ha disposat d’un últim atac per a forçar una nova pròrroga, però no han aconseguit anotar (71-69). Primera derrota del València Basket en la Lliga i el Perfumerías Avenida ja és l’únic equip invicte de la competició.