El València Basket pateix la quarta derrota consecutiva

L'equip taronja ha desaprofitat un avantatge de 9 punts a cinc minuts del final i ha acabat perdent contra l'UCAM Múrcia (74-75)

Pustovyi fa una cistella
Pustovyi fa una cistella / Miguel Ángel Polo

El València Basket ha patit la quarta derrota consecutiva en caure a casa contra l'UCAM Múrcia (74-75), un partit que semblava guanyat. Els 26 punts de Jasiel Rivero i una renda de nou punts quan faltaven cinc minuts per al final no han sigut suficients per a trencar la mala ratxa de l'equip.

Les defenses s'han imposat als atacs en els primers minuts i els visitants, liderats per Sadiel Rojas, han pres la iniciativa. Chris Jones i Jasiel Rivero han posat els taronja per davant per primera vegada en el partit en l'inici del segon quart (31-30). La millora en defensa i, sobretot en el rebot, han donat als d'Álex Mumbrú la màxima renda abans del pas pels vestidors (45-40).

L'encert ofensiu de Rivero ha permés el València Basket escapar-se de nou punts (69-60), però llavors ha arribat un parcial de 0-10 que ha capgirat el marcador. Als taronja els han entrat els dubtes, i els murcians han aprofitat els errors de Jones i Van Rossom per a guanyar amb un triple de McFadden a huit segons del final. Els de Mumbrú han disposat d'una última possessió per a guanyar, però ni tan sols han sigut capaços de llançar a cistella.

L'equip afronta ara una doble jornada intersetmanal en l'Eurolliga, amb dos partits a Turquia contra l'Anadolu Efes i el Fenerbahçe. I en la tornada a la Lliga espera la visita a l'Obradoiro. Caldrà revertir la situació per a no generar més dubtes en un projecte que ja comença a qüestionar-se.