El València Basket es passeja a Vitòria (43-96)

L'equip taronja suma l'onzena victòria seguida en Lliga i es manté en el lideratge

Lauren Cox i Cristina Ouviña celebren una acció
Lauren Cox i Cristina Ouviña celebren una acció / Miguel Ángel Polo

El València Basket s'ha pres la revenja de la derrota en la primera volta de la Lliga Femenina Endesa contra l'Araski a la Fonteta. L'equip taronja ha apallissat l'equip vitorià 43-96 per a sumar l'onzena victòria seguida en la competició domèstica i mantindre's en el lideratge.

El partit ha quedat vist per a sentència en el primer quart, gràcies al gran encert taronja des de la línia de tres, amb huit triples, i la gran defensa agressiva que ha asfixiat les basques. El duel ha començat amb un 0-11 d'eixida i s'ha arribat a la fi del primer període amb un aclaridor 8-32. El ritme ha abaixat un poc en el segon quart, sobretot pel que fa a l'encert de cara a cistella, però l'avantatge ha crescut fins als 35 punts al descans (14-49).

Amb tot resolt, en la represa Rubén Burgos ha aprofitat per a donar descans a les titulars i per a donar minuts a les menys habituals. La diferència ha arribat a ser de 54 punts (22-76), però l'Araski ha maquillat el resultat fins al 43-96 final.

Les deu jugadores taronja que han participat en el partit han anotat i Ángela Salvadores, amb 16 punts, ha sigut la màxima encistelladora del duel.