El València Basket es passeja a Sant Feliu (42-92)

L'equip taronja no ha acusat la sorprenent desvinculació del club de Rebecca Allen poc abans del duel i s'acosta al primer lloc

Cristina Ouviña, en una acció del partit
Cristina Ouviña, en una acció del partit / Twitter: @FCBbasket_fem

El València Basket ha aconseguit la novena victòria de la temporada en la Lliga després d'apallissar el Barça per 42-92, en un dia en què la gran notícia ha sigut la desvinculació de Rebecca Allen del club taronja per motius personals. L'equip de Rubén Burgos ha aprofitat l'entropessada del Perfumerías Avenida per a situar-se a només un triomf del lideratge.

El València Basket s'ha mostrat molt superior a les catalanes, que a penes han aguantat el ritme taronja en els primers minuts. L'equip de Rubén Burgos ja guanyava d'onze a la fi del primer quart i ha incrementat la renda fins als 26 al descans (23-49).

Amb el duel vist per a sentència, les taronja han aprofitat la segona part per a administrar esforços, però no han abaixat el ritme i han fet créixer l'avantatge fins als cinquanta punts finals (42-92). Raquel Carrera, amb 24 punts i sis rebots, ha sigut la jugadora més destacada del partit.