El València Basket es passeja a Granada

L'equip taronja ha guanyat 81-110 i se situa a només una victòria de la Copa

Radebaugh, en una acció del partit
Radebaugh, en una acció del partit / Twitter: @FundacionCBG

El València Basket ha sumat la segona victòria seguida en la Lliga ACB i se situa nové en la classificació, a només un triomf de les places que donen accés a jugar la Copa del Rei a Badalona. L'equip taronja ha apallissat 81-110 un Granada minvat per les baixes, en un partit molt coral, en què fins a set jugadors han superat els deu punts.

Els de Mumbrú han aconseguit escapar-se en el marcador en el primer quart, amb sis triples convertits dels huit que han intentat (18-27). I en el descans la diferència ha crescut fins als 11 punts (36-47).

El partit s'ha trencat definitivament en el tercer període, amb un parcial de 17-33, fruit del gran encert taronja de cara a cistella. Però l'equip de Mumbrú no ha abaixat els braços, conscient de la importància de l'average en la lluita per a entrar en la Copa, i s'ha endut el triomf per 81-110, amb la màxima anotació de la temporada.

Xabi López-Arostegui, amb 17 punts, ha sigut el màxim encistellador taronja, seguit de Jonah Radebaugh, amb 15, que ha completat la millor actuació de la temporada. Víctor Claver ha jugat el seu partit número 300 amb el València Basket.