El València Basket passa a quarts de l'Eurocup Women (72-50)

L'encert en triples de les taronja ha sigut una de les claus de l'eliminació del rival, el Gernika

Meiya Tirera defensa en un partit coral
Meiya Tirera defensa en un partit coral / @GKesb

El partit ha començat amb un València Basket apagat. La diferència de 10 punts que portaven les locals ha fet que les de Rubén Burgos hagen eixit a la pista molt relaxades. Les basques han aprofitat aquesta situació per a dominar el terreny amb facilitat. Ni els intents de Tamara Abalde ni els de Queralt Casas ni els d'Anna Gómez donaven resultat. Només sumava alguna cistella de Joy Adams, mentre que Nikolina Milčić encertava quasi tot. El primer quart ha acabat amb un 12-19.

No ha sigut fins al final del segon temps quan l'encert de triples de les de Rubén Burgos ha donat un respir al València. Una tònica que s'ha mantingut al llarg dels minuts. Un altre triple d'Anna Gómez ha servit per a posar al conjunt valencià per primera ocasió al davant del marcador, amb un 38-35.

Després d'un triple de Gómez, el tercer quart ha acabat amb un resultat de 49 a 42. Una diferència que en l'últim quart no ha deixat d'augmentar. De nou, ha començat amb un triple de Rosó Buch, la màxima anotadora del València, amb 14 punts. Els triples i la Fonteta han format un còctel màgic difícil de superar per al conjunt basc. Al final, un 72-50 merescut per a les valencianes en un partit coral dominat per l'encert de triples.