València Basket passa per damunt del Namur (95-45) en l'Eurocup

L'equip taronja aconsegueix a la Fonteta la seua victòria amb major avantatge en partit oficial

Victòria del València Basket contra el Namur a la Fonteta
Isabel Adam
20 d'octubre 2021 - 22:32

El València Basket ha arrasat el Namur Belga en el partit de la segona jornada de l'Eurocup, disputat a la Fonteta. Amb un marcador de 95-45, les valencianes han aconseguit la seua victòria amb major avantatge en partit oficial i continuen invictes en la competició europea. Marie Gülich, amb 15 punts, i Raquel Carrera, amb 14, han sigut les màximes anotadores taronja del duel.

El València Basket ha fet un bon inici de partit, amb un parcial de 10-0 en els primers tres minuts, parant l'atac dels rivals des d'una gran defensa i imposant una intensitat alta. Durant tot el quart han estat per damunt del marcador, que s'ha tancat amb un resultat de 21-8. En el segon temps s'ha mantingut la dinàmica. El Namur continuava sense tindre corredors per a rebaixar les distàncies en el lluminós i el duel se n'ha anat al descans amb una superioritat taronja de vora 30 punts, 49-20.

Marie Gülich, màxima anotadora del València Basket contra el Namur

Després del descans, les belgues s'han posat en el partit, han jugat molt més dur i han pujat la intensitat. Aconseguien reduir lleugerament l'avantatge de l'equip local, però les taronja han frenat l'encert de les rivals, que havien anotat més punts en aquest te tercer quart que en tota la primera part. Els últims deu minuts del partit han servit perquè les de Rubén Burgos incrementaren la diferència al marcador, fins a arribar al final i davant l'afició de la Foneta amb una victòria per 95-45.

Les taronja afronten en dos dies nou compromís europeu. Divendres, a les 20:30 h de la vesprada i també a la Fonteta, lluitaran pel títol de la Supercup Women contra el Iekaterinburg rus, campió de l'Eurolliga.