El València Basket passa per damunt del Leganés (41-64)

L'encontre ha quedat pràcticament sentenciat en el primer quart, amb un parcial de 7 a 24

Queralt Casas en el partit contra el Leganés
Queralt Casas, en el partit contra el Leganés / València Basket

Sense dificultats, el València Basket ha superat el Leganés en la huitena jornada de la Lliga Endesa. Les de Rubén Burgos s'han imposat per un clar 41 a 64 dominant pràcticament des del primer minut del partit.

Després d'uns primers dubtes inicials, el València Basket ha tornat a funcionar amb una màquina perfectament engreixada per a atropellar el Leganés. Les taronja han demostrat la teòrica superioritat que mostra la taula classificatòria.

El primer quart ja ha acabat amb un clar 7 a 24. El partit estava pràcticament sentenciat, només faltava rematar-lo. A l'equador s'ha arribat amb el resultat de 16 a 39. En la segona meitat el marcador podria haver sigut més escandalós, però tampoc no era precís. L'equip ha afluixat el ritme i el tercer parcial ha acabat en 34 a 48. No hi havia possibilitat a la sorpresa. L'últim quart ha fet valdre la superioritat taronja fins a l'últim segon amb el definitiu 41 a 64.