El València Basket passa per damunt del Baskonia (83-61)

El conjunt taronja aconsegueix la desena victòria consecutiva en l’ACB

Sam Van Rossom lluita pel rebot contra dos jugadors del Baskonia
Sam Van Rossom lluita pel rebot contra dos jugadors del Baskonia / Miguel Ángel Polo.

Gran victòria del València Basket contra el Baskonia per a sumar el desé triomf consecutiu en la Lliga ACB. Els de Ponsarnau han vençut a la Fonteta per 83-61. I això que el partit no ha començat bé per als de casa. La falta d’encert en els tirs de tres ha penalitzat el València Basket en els primer minuts del partit (0/9 en el primer quart) i el Baskonia ha aprofitat la situació (min. 8, 10-17). Dragic castigava la defensa taronja i els valencians trobaven a faltar els punts des del perímetre (min. 12, 14-23).

Ja en el segon quart, el primer triple del València Basket, de la mà de San Emeterio, ha encoratjat l’equip. Vives i Kalinic també han sumat de tres en tres i, amb un parcial de 17-2, els taronja han reaccionat per a posar-se per davant (min. 16, 31-25). Però el Baskonia ha posat físic en la defensa per a tornar a entrar en el partit i la primera part ha finalitzat amb un resultat de 35 a 31.

Avantatge de 24

En la represa, cap del dos equips aconseguia trobar l’anella amb facilitat. El joc s’ha alentit però un triple de Prepelic i un contraatac de San Emeterio han obert el partit (min. 28, 50-38). La defensa taronja no deixava respirar els d’Ivanovic i en atac, el conjunt taronja continuava inspirat. Els triples ara si que entraven i els de Ponsarnau s’han distanciat de manera clara (min. 32, 66-46).

El Baskonia, que ha arribat a perdre de 24 punts, no ha trobat la manera de reaccionar-hi i la victòria ha sigut per al València Basket per 83 a 61. Bojan Dubljevic i Klemen Prepelic, que han jugat després d’estar vora tres setmanes apartats de la canxa, han rendit a un gran nivell.