València Basket-Panathinaikos: els taronja recuperen Tobey

Els de Ponsarnau busquen la victòria per a mantindre’s en la part alta.

Louis Labeyrie fa una penetració durant el partit contra el Bayer de Munic
Louis Labeyrie fa una penetració durant el partit contra el Bayer de Munic / Twitter: @valenciabasket

El València Basket rep aquest dimarts el Panathinaikos en el que serà el huité partit d'Eurolliga per als de Ponsarnau. Amb quatre victòries i tres derrotes, els taronja van sisens en una classificació que lidera en solitari el Barça amb 7 victòries i una única derrota.

Ponsarnau recupera per al partit Mike Tobey. El pivot estatunidenc es va lesionar el genoll esquerre en el partit d'Eurolliga del dia 6 contra l'Armani Milà i no s’ha tornat a entrenar fins aquest diumenge. Tot i que al principi van saltar les alarmes, la lesió va quedar només en un esquinç de genoll.

Amb qui no podrà comptar el tècnic taronja serà amb Marinkovic, lesionat de llarga duració, el també lesionat Joan Sastre i Quino Colom, a qui Ponsarnau ha deixat fora de la convocatòria.

El València Basket tindrà davant un Panathinaikos necessitat de victòries. El club grec només ha guanyat dos dels sis partits que ha disputat. Precisament en l'últim partit va caure a casa per 77 a 80 contra l'Anadolu Efes Istanbul, que ara té el mateix balanç de victòries i derrotes que el club valencià.

Per a Ponsarnau la clau de la victòria està en la defensa i a aconseguir frenar els primers huit segons de cada possessió dels grecs. Encara així la seua principal preocupació és que hui en dia "no hem aconseguit un nivell de joc consistent, especialment ofensiu". A més, considera que l'equip "ha de tindre un pla i construir-lo i s'ha de fer donant confiança a una manera de jugar i tocant tecles a veure si als nous els van bé altres coses".

La retransmissió del partit es podrà seguir en la ràdio i el web d'À Punt Mèdia, en el programa Des de la banda, a partir de les 21:00 hores, amb la narració de Samuel Borja i els comentaris de Nacho Rodilla.

També et pot interessar

stats