El València Basket es ressent per les baixes (86-91)

L'equip taronja ha patit contra l'UCAM Múrcia la segona derrota en Lliga tot i la gran actuació de Víctor Claver, autor de 26 punts

Gonzalo Bressan, en una acció del partit
Gonzalo Bressan, en una acció del partit / Miguel Ángel Polo

El València Basket ha patit la segona derrota de la temporada, les dues a la Fonteta, en perdre contra l'UCAM Múrcia per 86-91. Les baixes de Mike Tobey, Klemen Prepelic, Xabi López-Aróstegui, Sam Van Rossom i Jasiel Rivero han obligat Peñarroya a completar la convocatòria amb cinc jugadors del planter. Les grans actuacions de Víctor Claver (26 punts) i Dubljevic (22) no han sigut suficients per a guanyar.

Una defensa sòlida han donat al València Basket la iniciativa en els primers minuts (18-10), però la reacció visitant ha deixat l'avantatge taronja en només cinc punts a la fi del primer quart (20-15). L'encert des de la línia de tres punts, amb uns inspirats Dubljevic i Claver, ha donat una renda màxima de 17 (40-23), però els murcians han aconseguit ajustar el marcador al descans (42-31).

L'UCAM Múrcia ha endurit la defensa en la represa i ha començat a trobar l'anella amb més facilitat, fet que li ha permés reduir distàncies i acabar el tercer període només cinc punts per davall (65-60). En l'últim quart, l'equip de Peñarroya ha pagat la rotació curta deguda a les baixes i ha començat a mostrar símptomes de cansament. Fins a cinc jugadors del planter han hagut de completar la convocatòria: Rafael Vila, Alejandro Bellver, Millán Jiménez, Gonzalo Bressan i Guillem Ferrando. Això ha permés els murcians avançar-se per primera vegada en el marcador (70-72). Tot i que han lluitat fins al final, els taronja no han pogut pegar-li la volta a la situació i han acabat cedint la segona derrota en la Lliga.