El València Basket es marca l'objectiu d'un tercer o quart lloc en la Lliga

La directiva és conscient que en l'Eurolliga és més complicat classificar-se per al Top 8

El director general del València Basket, Enric Carbonell
El director general del València Basket, Enric Carbonell

El València Basket ha fet repàs de l'inici de la temporada i ha deixat clar quins són els objectius per a aquesta. En aquest sentit, el director general de l'equip, Enric Carbonell, ha assegurat que, en la Lliga regular han de finalitzar, almenys, en la tercera o quarta posició, d'acord amb la inversió feta en matèria de fitxatges.

Carbonell, tot i això, és més caut respecte de l'Eurolliga, ja que, de tots els equips que hi participen, són pocs els que tenen menys pressupost que el conjunt taronja.

Un altre dels principals responsables, el director esportiu, Luis Arbalejo, també estava present en la roda de premsa. Arbalejo ha explicat que, en cas de veure que no s'estan aconseguint els objectius, es tocaran les tecles adequades per a poder fer-ho.

En la roda de premsa també ha estat present, el director esportiu de l'equip femení. Esteban Albert ho ha tingut molt més fàcil. L'equip femení funciona i aquesta temporada no renuncia a res, començant per la Supercopa que es disputa aquest cap de setmana.

També et pot interessar

stats