València Basket-Maccabi, per a segellar el millor inici en l'Eurolliga

El tècnic Ponsarnau recuperarà Sam van Rossom i Louis Labeyrie, que es van perdre l'últim partit per problemes físics.

L'equip taronja, durant un temps mort del partit de l'Eurolliga contra Panathinaikos a la Fonteta
L'equip taronja, durant un temps mort del partit de l'Eurolliga contra Panathinaikos a la Fonteta / Miguel Ángel Polo (Efe)

Un triomf del València Basket aquest divendres contra el Maccabi de Tel Aviv permetria a l'equip taronja segellar el seu millor inici en l'Eurolliga. Amb aquest objectiu afronta l'equip de Jaume Ponsarnau el duel de la desena jornada de la fase regular de la competició internacional.

Després de derrotar dimarts passat el Panathinaikos també al seu pavelló, l'equip valencià ha igualat en les huit primeres jornades les cinc victòries que va aconseguir en els nou primers partits que va disputar en el torneig en la temporada 2003-04. Una segona victòria seguida li permetria, per tant, millorar aquest registre.

Per al partit contra l'equip israelià, Ponsarnau recuperarà en principi Sam van Rossom, que es va perdre el compromís de dimarts per unes molèsties en un genoll, i espera poder comptar amb Louis Labeyrie, que arrossega alguns problemes físics.

La victòria contra Panathinaikos va suposar un reforç moral i jugadors com Martin Hermannsson, Derrikc Williams o Klemen Prepelic, tres dels seus fitxatges, van signar una de les seues millors actuacions fins ara. L'esperança del tècnic és que l'estabilització d'un millor rendiment d'aquests tres jugadors permeta a l'equip valencià mantindre el nivell que ha donat fins ara en l'Eurolliga i començar a acumular victòries en una ACB en la qual ha tingut un inici més irregular.

Quarta visita del Maccabi a la Fonteta

Com li va passar contra l'equip grec, davant tindrà un rival històric però aparentment propici, que acumula fins ara tres triomfs en huit trobades i només un com a visitant, el que va aconseguir per un ajustat 87-89 en la pista del Khimki. Serà la quarta ocasió en què el Maccabi visite la Fonteta per a un partit d'Eurolliga. En els tres precedents, un triomf es va quedar a casa i dos van volar a Israel.

L'equip que torna a dirigir l'hel·lé Ioannis Sfairopoulos arriba de perdre el dimecres en la pista del Reial Madrid i té en l'escorta nord-americà Scottie Wilbekin la seua principal referència ofensiva juntament amb el pivot croat Davant Zizic, el seu fitxatge estrela. A més, l'equip israleià és el que millor tanca la seua cistella en l'Eurolliga: captura una mitjana de 25,56 rebots defensius per partit. No obstant això, tots dos equips concedeixen exactament la mateixa quantitat de rebots ofensius (9,63).

El partit, en ‘Des de la banda’

La retransmissió del partit es podrà seguir en la ràdio i el web d'À Punt Mèdia, en el programa Des de la banda, a partir de les 21:00 hores, dirigit per Jordi Sanchis, amb la narració de Samuel Borja i els comentaris de Nacho Rodilla.

També et pot interessar

stats