El València Basket, llançat en l'Eurolliga, vol trencar la ratxa negativa en Lliga Endesa

Els taronja, amb només dues victòries en Lliga, reben el Casademont Saragossa a la Fonteta.

El taronja Sam Van Rossom, en un moment del partit contra Zalguiris Kaunas
El taronja Sam Van Rossom, en un moment del partit contra Zalguiris Kaunas / Efe.

El València Basket rep aquest dissabte el Casademont Saragossa en la setena jornada de la Lliga Endesa, reforçat pel seu triomf d'aquest dijous en l'Eurolliga, però avisat per les dues derrotes seguides en Lliga, contra el Betis i l'Unicaja.

Més enllà de la victòria a Kaunas, que el situa en la competició internacional amb tres victòries i una derrota (amb un partit menys), l'equip taronja afronta el duel lliguer a la Fonteta, a porta tancada per les restriccions sanitàries, des d'una posició incòmoda en la classificació lliguera amb tres derrotes i només dues victòries en el seu caseller.

A més, l'equip de Jaume Ponsarnau tindrà menys de 48 hores per a recuperar-se de l'exigent partit contra Zalguiris, viatge inclòs des de Lituània, i haurà de demostrar una millor perícia a l'hora de compaginar les competicions. En aquest sentit, el tècnic català va insistir divendres en la necessitat d'inculcar en la seua plantilla "la cultura" de ser competitius en els dos tornejos.

El conjunt aragonés té el mateix balanç de victòries en Lliga Endesa i una derrota més, encara que el triomf del passat cap de setmana davant l'UCAM Múrcia ha donat un colp d'alé a l'equip del qüestionat Diego Ocampo. El jove Jaime Pradilla s'enfrontarà per primera vegada al club en què es va formar i del qual aquest estiu va decidir eixir previ pagament de la clàusula de rescissió.

L'historial general és favorable a l'equip taronja (12-2 a la Fonteta) i també els precedents recents, ja que València Basket encadena sis victòries en les últimes sis visites de l'equip aragonés. La retransmissió del partit es podrà seguir en la ràdio d'À Punt, en el programa Des de la banda, a les 18:00 h, amb la narració de Samuel Borja i els comentaris de Nacho Rodilla.

També et pot interessar

stats