El València Basket i l'Horta Godella intercanvien les places de Leb Plata i Lliga EBA

El suport de l'Ajuntament de Godella permetrà donar impuls esportiu a un club històric

El club taronja i CB L'Horta Godella s'uneixen de cara a la pròxima temporada
El club taronja i CB L'Horta Godella s'uneixen de cara a la pròxima temporada / València Basket

El València Basket Club i Club de Bàsquet l'Horta Godella han arribat un acord de col·laboració per a afrontar la nova temporada, una vinculació que inclou la permuta de les places entre les dues entitats.

L'Horta Godella s'encarregarà de l'administració de l'equip de LEB Plata, al qual donarà nom, i la gestió esportiva del qual estarà a càrrec de València Basket que posarà els jugadors i l'staff tècnic en la categoria de bronze, donant continuïtat a la bona temporada realitzada la passada campanya, en la qual l'ascens va estar a l'abast.

El club taronja adquireix, per tant, els drets per a participar en categoria EBA, i evita així una magnitud major en el salt formatiu de tots els jugadors júnior que ixen de l'Alqueria del Bàsquet, i pot adequar el nivell del repte a les seues característiques o necessitats.

D'altra banda, l'equip de l'Horta Nord, que comptarà en aquest projecte amb el fonamental suport de l'Ajuntament de Godella, recuperarà així l'aposta per un bàsquet d'elit en l'àmbit nacional i donarà un impuls esportiu al seu club, que podrà disposar a més de les instal·lacions de la casa del bàsquet europeu de formació per a entrenaments.

També et pot interessar

stats