València Basket - Khimki: els taronja reben el cuer de l'Eurolliga

L'equip rus només ha guanyat dos partits en quinze jornades.

Derrick Williams celebra una canasta en l'últim partit contra l'UCAM Múrcia
Derrick Williams celebra una canasta en l'últim partit contra l'UCAM Múrcia / Twitter: @valenciabasket

El València Basket rep aquest dimecres el Khimki de Moscou en la setzena jornada d'Eurolliga. Els taronja arriben al partit sisens amb nou partits guanyats i sis perduts. En l'última jornada, els de Ponsarnau perderen a casa de l'Estrella Roja de Belgrad per un ajustat 76 a 73 que no es va confirmar fins a l'últim minut.

Per a aquest partit, el València Basket perd Louis Labeyrie, amb un trencament fibril·lar. El francés es va lesionar en el partit davant els serbis i ja no tornarà a jugar enguany. A més, el conjunt taronja, té el dubte de la participació de Guillem Vives i Nikola Kalinic tocats.

La bona notícia de l'equip és la tornada als entrenaments de Joan Sastre després de caure lesionat el passat mes d'octubre.

Per la seua banda, els russos arriben al partit un balanç molt negatiu, 2 victòries per 13 derrotes. Són el cuer de la classificació amb molta diferència amb el penúltim i ja acumulen sis partits consecutius sense guanyar.

El principal referent dels moscovites és Alexey Shved. L'escolta rus, exjugador de l'NBA, és el màxim anotador i màxim assistent de l'equip. Al seu costat està un altre ex-NBA. El veterà aler suec és el segon màxim anotador i màxim rebotador de l'equip amb més de 5,5 per partit.

La retransmissió del partit es podrà seguir en la ràdio d'À Punt, en el programa Des de la banda, a les 21:00 hores, amb la narració de Samuel Borja i els comentaris de Nacho Rodilla.

També et pot interessar

stats