El València Basket jugarà la Supercopa a Tenerife

L'equip taronja lluitarà pel títol amb el Barça, el Reial Madrid i l'equip amfitrió l'11 i 12 de setembre

Cartell promocional de la competició
Cartell promocional de la competició / Twitter: @ACBCOM

El València Basket jugarà la vint-i-dosena edició de la Supercopa, que es disputarà a Tenerife l'11 i el 12 de setembre. El Barça, actual campió de Lliga i Copa, el Reial Madrid, vigent campió de la Supercopa i el Tenerife, l'amfitrió, lluitaran pel títol junt amb l'equip taronja.

Aquesta edició la disputaran, així, els quatre primers classificats de la passada Lliga i els quatre semifinalistes dels play-off. El format de la competició continuarà igual: semifinals i final a partit únic. El Barça o el Reial Madrid, caps de sèrie, seran el rival en les semifinals.

Aquesta serà la sisena participació del València Basket en la Supercopa, una competició que ja va guanyar l'any 2017, en superar en la final l'Unicaja de Màlaga.

La campanya d'abonaments, pendent de la situació sanitària

D’altra banda, el València Basket ha presentat la campanya d'abonaments amb el lema "No perdrem mai les nostres arrels", i marcada per la situació sanitària per la pandèmia del Covid-19. Així, el club ha anunciat que només procedirà al cobrament i a l'activació dels abonaments quan es coneguen les condicions exactes imposades per les autoritats sanitàries i si l'aforament de la Fonteta permet l'entrada de tots els socis inscrits.

El club taronja obri aquest divendres un període que durarà fins al pròxim 22 d'agost en el qual els seus prop de huit mil abonats de la campanya 2019-2020 (l'última en la qual va haver-hi socis) podran renovar el carnet, la qual cosa coparia l'aforament de la Fonteta. Si la situació sanitària no permet l’entrada de tots els socis, l’abonament quedarà “congelat” i es reprendrà el procés de venda d'entrades que s'ha seguit en la temporada 2020-2021, amb preferència per als seguidors que hagen fet efectiu el desig de ser socis.

També et pot interessar

stats