El València Basket jugarà la primera final de la Supercopa (58-68)

L'equip taronja s'ha mostrat molt superior al Tenerife i lluitarà pel segon títol de la història contra el Perfumerías Avenida

Raquel Carrera fa un llançament a cistella
Raquel Carrera fa un llançament a cistella / A. Nevado (FEB)

El València Basket vol seguir escrivint la història. L'equip taronja ha vençut el Tenerife, l'amfitrió, amb comoditat (58-68) i jugarà la primera final de la Supercopa. Les jugadores de Rubén Burgos lluitaran pel segon títol de la història del club contra un vell conegut, el Perfumerías Avenida de Salamanca, botxí en la final de la passada Lliga.

L'equip taronja no ha volgut deixar lloc a la sorpresa i amb un gran inici de partit ha agafat els primers avantatges (2-10 en l'equador del primer quart). Després d'una màxima de 14 punts (4-18), els primers deu minuts han acabat amb un aclaridor 10-22. Tot i la tímida reacció local, el València Basket ha mantingut les distàncies i se n'ha anat al descans amb un 25-37.

Una bona eixida en la segona part ha permés l'equip de Rubén Burgos ampliar l'avantatge fins als 19 punts (27-46), però les tinerfenyes han aconseguit estretir el resultat per a arribar amb vida a l'últim quart (40-53). El Tenerife, amb la valenciana i extaronja Maria Pina com una de les mes destacades, ha arribat a posar-se a set punts a dos minuts el final (56-63), però el triomf mai ha arribat a perillar.

El primer títol de la temporada tindrà els mateixos protagonistes que l'últim de la passada, el València Basket i el Perfumerías Avenida. L'equip taronja buscarà la revenja contra el màxim favorit.

També et pot interessar

stats