El València Basket jugarà contra l'Spar Citylift Girona en la Copa de la Reina

Les xiques de Rubén Burgos s'enfrontaran el conjunt català i en cas d'una hipotètica semifinal al guanyador de l'eliminatòria entre el Gernika i el Guipúscoa

Trofeu Copa de la Reina.
Trofeu Copa de la Reina.

El València Basket s'enfrontarà el conjunt de l'Spar Citylift Girona en el partit dels quarts de final d'una competició que es disputarà del 28 de febrer al 3 de març a Vitòria. 

Les xiques de Rubén Burgos afronten la competició en el seu primer any en la màxima categoria del bàsquet espanyol femení i complixen així un dels objectius: disputar la competició del ko.

El València Basket, que a la fi de la jornada 13 ocupa el quint lloc en la classificació, afronta la competició sent la millor cinquena defensa del campionat fins aquest moment.

Per la seua part, el seu rival en quarts de final, és a hores d'ara el líder de la Lliga Dia amb només una derrota en 15 jornades, la que va patir en la sexta jornada contra l'equip Cadi la Seu per 86 a 81 punts. 

Si el conjunt taronja supera l'encreuament de quarts del final contra el Girona, en una hipotètica semifinal s'enfrontaria el guanyador de l'eliminatòria que disputen el Guernica contra el Guipúscoa.

Amb una plantilla experimentada i en un bon moment de forma, aconseguit l'objectiu de disputar la Copa de la Reina, el València Basket aspira a donar la sorpresa en la competició copera.

També et pot interessar

stats