El València Basket jugarà l'Eurolliga

El conjunt taronja ha aconseguit una de les places lliures que es concedien a través d'invitacions a la competició

El València Basket tornarà a jugar en l'Eurolliga

Gran notícia per al València Basket. El conjunt taronja tornarà a jugar l'Eurolliga una temporada més. El club valencià ha rebut una de les invitacions que la competició es reserva per a diversos equips. Així, després de la votació dels equips propietaris en una reunió celebrada aquest dijous, s'ha acordat que tant el club valencià, com la Virtus de Bolonya i l'Estrela Roja tornen a participar en l'edició 2023-2024.

Per al club taronja aquesta serà la seua huitena participació, la cinquena en les últimes set temporades.

D'aquesta forma, la competició estarà conformada pels mateixos equips que van participar l'any passat en què es va proclamar campió el Reial Madrid i en què el València Basket va finalitzar la temporada regular en la posició número 13 amb 15 victòries i 19 derrotes.

A més, l'EuroLeague ha aprovat la modificació de la competició amb la inclusió d'un sistema de Play-In que afectarà els equips classificats entre el seté i el dècim classificat de la competició regular.

Doble participació en Eurolliga

Amb la participació de l'equip masculí en l'Eurolliga, el València Basket està de doble enhorabona, ja que, l'equip femení també disputarà l'Eurolliga a causa d'haver quedat campiones de lliga. L'equip de Rubén Burgos, que ja la va jugar aquesta temporada, es va quedar a un pas de jugar la Final Four de la competició, però va caure en el definitiu partit dels quarts de final contra l'Schio.

Amb aquesta doble participació, el València Basket podrà continuar amb el seu il·lusionant projecte. En la plantilla masculina, es podria evitar la marxa de jugadors clau com Dubljevic; mentre que en el femení, es mantenen com a candidates a ser un dels equips que participe en la Final Four de la competició europea; i qui sap si eixir guanyador.