El València Basket juga una altra lliga (77-62)

L'equip taronja suma la quarta victòria en quatre partits en la competició domèstica

Rebecca Allen tracta d'aconseguir una cistella
Rebecca Allen tracta d'aconseguir una cistella / Miguel Ángel Polo

El València Basket continua imparable en la Lliga Femenina Endesa. L'equip taronja ha guanyat el Gernika a la Fonteta (77-60) i suma quatre victòries en quatre partits en la competició domèstica.

Els dos equips arribaven al duel sense a penes descans, ja que 48 hores abans havien jugat el primer partit de l'Eurocup Women. Tot i això, el ritme ha sigut alt des de l'inici, amb intercanvi de cistelles constant. Després de sis minuts igualats, les jugadores de Rubén Burgos han millorat en defensa i han aconseguit el primer gran avantatge del duel, 25-17 a la fi del primer quart. Les basques han tornat a apretar el marcador en el segon període (27-25), però les taronja han posat una marxa més i se n'han anat als vestidors amb una renda de 12 punts (41-29).

L'encert de Rebecca Allen des de la línia de tres punts ha frenat la possible reacció d'un Gernika que, tot i anar sempre per darrere en el marcador, mai s'ha donat per vençut. Però les basques s'han quedat sense gasolina en l'últim període (sis minuts sense anotar) i el València Basket ha aprofitat l'avinentesa per a sentenciar el duel.