El València Basket ja coneix els rivals de la primera fase en l'Euroleague Women

L'equip taronja jugarà en el grup A i tindrà com a rivals el Fenerbahçe, el Praga, la Virtus Bolonya, el Bourges, el Szekszard, el Polkowice i el guanyador de la prèvia entre l'Olympiacos, l'Estrela Roja i el Sepsi

Sorteig de l'Euroleague Women
Sorteig de l'Euroleague Women / Twitter: @valenciabasket

El València Basket ja coneix els rivals als quals s'haurà d'enfrontar en la primera fase de la seua estrena en l'Euroleague Women. L'equip taronja, que debuta en la màxima competició continental, ha quedat enquadrat en el grup A.

Així, el València Basket tindrà com a rivals el Fenerbahçe turc, el Praga txec, la Virtus Bolonya italiana, el Bourges francés, el Szekszard hongarés, el Polkowice polonés i el guanyador de la prèvia entre l'Olympiacos grec, l'Estrela Roja serbi i el Sepsi romanés.

L'equip taronja debutarà en la màxima competició continental a la Fonteta contra la Virtus de Bolonya el dimecres 26 d'octubre i tancarà la primera fase l'1 de març, també a casa, contra l'equip que supere la fase prèvia.

En la fase regular de la competició participen un total de 16 equips dividits en dos grups de huit. Cada grup juga una lliga regular, amb partits d'anada i tornada. Els quatre millors de cada grup es classifiquen per als quarts de final, mentre que el cinqué i el sisé cauen als quarts de final de l'Eurocup Women. 

Els quarts de l'Euroleague Women es juguen al millor de tres partits i els guanyadors es classifiquen per a la Final Four, que tindrà lloc en una mateixa seu a un únic partit de semifinals i final.

També et pot interessar

stats