El València Basket, invicte en l’Eurocup Women

Tercera victòria consecutiva de l’equip taronja en la competició, en véncer el Namur belga 75-44

La jugadora del València Basket, Anna Gómez, celebra la victòria taronja

El València Basket ha aconseguit a la Fonteta la tercera victòria consecutiva en l’Eurocup Women, en véncer 75-44 el Namur belga. Les taronja continuen invictes i líders del grup G, després d’un duel amb dos primers quarts molts ajustats, que les valencianes han capgirat a partir del descans, amb una millora considerable del seu joc en defensa.

L’inici del primer temps ha estat marcat per la igualtat entre els dos equip. Fins i tot, les belgues s’han arribat a posar 5 punts per davant a mitjan d’aquest parcial, que ha acabat amb un marcador d’empat a 20. Aquesta dinàmica s’ha reproduït en el segon temps, amb diferències mínimes entre els dos equips. Ha sigut un joc marcat, d’una banda, per la falta d’encert i la baixa intensitat defensiva de les taronja i, de l’altra, per l’atac d’un Namur belga molt combatiu, ja que està en joc el fet de continuar vives en la competició europea, després que no han guanyat cap partit.

L’avantatge taronja no ha arribat fins al final del segon temps, i ha coincidit també amb la tornada a la pista de la pivot belga, Jana Raman, després d’estar de baixa per un esquinç. Els dos equips se’n han anat al descans amb un marcador de 35-24. A la represa, s’ha fet evident la millora taronja en defensa i atac. L’encert ha fet créixer la diferència, fins a tindre un avantatge que ha arribat a ser de 34 punts a mitjan tercer temps. Al final d’aquest parcial, tenien un marcador de 60-32, amb un triple en l’últim segon de Jana Raman. El València Basket ha mantingut aquest nivell de joc fins al final del partit i no ha permés cap acostament de les rivals. El duel ha conclòs amb un marcador de 75-44.

El València Basket s’enfronta al Càceres divendres en Lliga. En L’Eurocup Women, rep dimecres que ve el Cegléd hongarés, equip que van guanyar les valencianes en l’anada d’aquesta primera fase per 51-77.