El València Basket, imparable a l'Eurolliga (54-75)

Les valencianes s'han imposat al Szekszard amb una exhibició de Lauren Cox

La taronja Lauren Cox, amb 26 punts, ha sigut la màxima anotadora del partit
La taronja Lauren Cox, amb 26 punts, ha sigut la màxima anotadora del partit / FIBA

El València Basket ha posat la directa en l'Eurolliga. Quarta victòria consecutiva amb una gran defensa i jugadores estel·lars en atac, com Lauren Cox que ha convertit 26 punts. Definitivament, la pista hongaresa trau la millor versió de les jugadores, ja que en 2021 es proclamaven campiones de l'Eurocup i, en aquest mateix escenari, han obtingut la victòria més contundent a Europa de tota la temporada.

Des del salt inicial, ha quedat clar que l'equip taronja no volia sorpreses. Domini absolut amb avantatge que, molt prompte, han arribat als vint punts. La rotació constant de les jugadores ha sigut suficient perquè no es notaren les baixes d'Alba Torrens i Ángela Salvadores. Les joves Elena Buenavida i Laia Lamana han cobert perfectament les absències.

Al remat, l'equip valencià aconsegueix la setena victòria de la temporada a Europa i es consolida en la part alta de la classificació del grup A. Només resten quatre jornades per a tancar la lliga regular i el València Basket manté intactes les opcions de classificar-se entre els quatre primers i jugar les eliminatòries que donen el bitllet per a jugar la Final Four.

També et pot interessar

stats