El València Basket homenatja les Falles amb les noves equipacions

Les noves samarretes ja estan a la venda, tant a les botigues oficials del club com en internet

El València Basket homenatja les Falles amb les noves equipacions

El València Basket homenatjarà les Falles en els seus equipaments per a la pròxima campanya, que portaran com a lema "Encén la teua pell" i que han sigut presentats aquest dijous a la Ciutat de l'Artista Faller de València.

Els jugadors del primer equip masculí Víctor Claver i Josep Puerto i diversos integrants de l'Alqueria del Basket han exercit de models per a presentar els nous dissenys dissenyats per Luanvi.

El color taronja torna a ser el principal en el primer equipament i matisos grocs representen les flames i el foc que donen sentit a la festa de les Falles, especialment en els pantalons.

El segon equipament recupera després de quatre anys el color negre amb tonalitats grises com a símbol de la pólvora i les cendres, a més dels detalls en taronja.

El gris, en un to clar i com a homenatge al fum de la mascletà, és el protagonista del tercer equipament, que usaran els equips masculí i femení a Europa.

Diversos jugadors del primer equip i de l'Alqueria han fet de models
Diversos jugadors del primer equip i de l'Alqueria han fet de models / València Basket

Una de les novetats és uns pantalons negres amb motius taronges a manera de flames, que rep el nom de Nit del Foc i que es lluirà al costat de la samarreta del primer equipament en moments especials de la temporada.

El lema de la "Cultura de l'esforç" es mantindrà per dotzena temporada consecutiva en un lloc preferencial de les samarretes. D'aquesta manera es renuncia novament a un patrocinador principal i s'aposta per la divulgació d'aquest missatge.

També et pot interessar

stats