El València Basket no pot guanyar el líder

L'equip taronja ha perdut per 85-92 contra l'Olympiacos a la Fonteta

Víctor Claver, en una acció del partit
Víctor Claver, en una acció del partit / Miguel Ángel Polo

El València Basket ha plantat cara al líder de l'Eurolliga, l'Olympiacos grec, però ha acabat perdent per 85-92, en un partit en què les decisions arbitrals han tornat a anar en contra dels interessos taronja.

L'equip de Mumbrú ha començat molt bé, amb dos triples de Bojan Dubljevic per a inuagurar el marcador. Els grecs s'han vist superats per l'encert i la gran defensa taronja, que ha deixat el marcador en 25-10 pocs segons abans perquè acabara el primer període. Però un parcial de 0-15 després d'un seguit de controvertides decisions arbitrals ha tornat la igualada al marcador. El València Basket no s'ha rendit i ha restablit la màxima (45-30), encararque dues cistelles dels grecs han deixat el marcador al descans en 45-35.

L'Olympiacos ha posat una marxa més en la represa i aquesta vegada sí que ha aconseguit culminar la remuntada, davant d'un València Basket erràtic en atac (50-52). Els grecs s'han escapat a set punts a la fi del tercer període (58-65) i l'equip taronja ja no ha tingut resposta davant del líder de la competició, que ha sumat la setena victòria seguida.

La derrota deixa els taronja en nové lloc, fora de la zona de play-off pel títol, però amb les mateixes victòries que el sisé classificat, el Partizan de Belgrad.