El València Basket guanya per primera vegada l'Olympiacos a l'estadi de la Pau i l'Amistat del Pireu

Els valencians vencen 85-96 l'equip grec, el mateix dia que Colom abandona el València Basket rumb a l'Estrela Roja de Belgrad

Duel entre el jugador de l'Olympiacos, Hassan Martin, i el pivot del València Basket, Derrick Williams.
Duel entre el jugador de l'Olympiacos, Hassan Martin, i el pivot del València Basket, Derrick Williams.

El València Basket ha guanyat per primera vegada l'Olympiacos a l'estadi de la Pau i l'Amistat del Pireu. Ha sigut amb un resultat de 85-96, trencant la maledicció de dèsset anys sense véncer els grecs. Els de Ponsarnau s'han mostrat sòlids en joc interior i en el rebot, amb un treball coral on han destacat en anotació els pivots Bojan Dubljevic, amb 20 punts, i Derrick Williams, amb 16. La victòria de hui deixa als taronja entre els cinc millors de la fase regular

Els valencians han mostrat la seua superioritat des de l'inici del duel. En el primer quart, San Emeterio i Labeyrie han posat en problemes la defensa de l'equip hel·lé, que no aconseguia encertar en el tir. L'eixida de Printezis a l'Olympiacos pareixia donar-los tranquil·litat, però s'ha lesionat al cap dels pocs minuts i ha deixat orfe el seu equip. Els grecs aconseguien després acostar-se en el marcador amb l'actuació de Martin i McKissic, però la tornada dels taronja Vives i Dubljevic ha incrementat l'avantatge dels valencians, fins a anar al descans amb marcador de 39-52.

A la represa, Sloukas tractava d'assumir el comandament a l'Olympiacos, que s'ha mostrat més agressiu en defensa, però no aconseguia elevar la seua renda. Els grecs han continuat intentant acostar-se en el marcador en l'últim quart, però al pas dels minuts no variava l'avantatge dels valencians. L'ímpetu local s'ha ensorrat, mentre que el València Basket, amb Kalinic, Hermannsón i Williams sumava accions positives, de cara al final, amb un resultat de 85-96.

Quino Colom ja és jugador de l'Estrela de Belgrad

El València Basket s'enfrontarà divendres en Eurolliga a l'Estrela de Belgrad, que és ja el nou equip del base taronja, Quino Colom.

El club valencià feia oficial aquesta vesprada que ha rescindit de mutu acord el contracte del jugador, que encara no havia debutat enguany i ni tan sols estava inscrit en l'Eurolliga. A través de les seues xarxes socials, Jordan Loy, exjugador taronja i ara de l'Estrela Roja de Belgrad, ha donat la benvinguda a Colom en el seu nou equip.

També et pot interessar

stats