El València Basket guanya l'Spar Girona per primera vegada en la història (58-68)

L'equip taronja ha sumat la setena victòria en set partits i es manté líder, juntament amb el Perfumerías Avenida.

Les jugadores taronja ho han donat tot en la pista
Les jugadores taronja ho han donat tot en la pista / @unigirona

El València Basket s'ha imposat per 58 a 68 a l'Spar Girona al Pavelló de Fontajau. L'equip que entrena Rubén Burgos ha remuntat un partit en què han sabut refer-se i no rendir-se.

El partit ha començat amb les forces igualades, però en cinc minuts el Girona ha imposat el seu joc, amb una gran defensa i un atac efectiu liderat per Chelsea Gray, que els ha fet aconseguir un parcial de 6 a 0. El primer quart ha acabat amb un 17 a 11 en el marcador.

La remuntada taronja ha començat en el segon quart. L'entrada de jugadores suplents ha capgirat el partit. Trahan-Davis ha impulsat aquest canvi agafant rebots i sumant punts per a l'equip que entrena Rubén Burgos. I el València Basket se n'ha anat al descans amb un parcial de 6 a 22 en huit minuts.

Després del descans, el València Basket s'ha posat onze punts per davant, la màxima diferència del partit. Però el Girona ha començat a retallar punts. Liderades per Araujo i més tard per Palau, el conjunt català ha tingut les idees més clares i ha sabut reaccionar al joc taronja.

Últim quart d’infart

En l'últim quart, el marcador ha sigut canviant, amb l'avantatge per a cada equip per torns. Però els últims dos minuts han sigut determinants. Lluny d'abandonar el partit, el València Basket ha aprofitat la falta de concentració del Girona i, amb els punts de Carrera i Allen, ha aconseguit la victòria.

L'equip que entrena Rubén Burgos acumula set victòries en set partits i continua líder en la Lliga Endesa, juntament al Perfumerías Avenida.