El Valencia Basket guanya l'Asvel i s'emporta el torneig disputat a la Fonteta

L'equip francés serà el primer rival dels taronja en l'estrena en Eurolliga l'1 d'octubre.

L'aler de l'Asvel, David Lighty, tracta d'avançar davant l'oposició dels jugadors de Valencia Basket, Joan Sastre i Nikola Kalinic / Efe.

El València Basket va demostrar dimecres la seua capacitat d'adaptació i va guanyar l'Asvel Villeurrbanne per 66-77 en la final del torneig amistós de pretemporada de l'Eurolliga que ha acollit la Font de Sant Lluís, encara que l'equip taronja hi jugava de visitant. Al voltant de 375 persones, de les 400 permeses en l'aforament reduït, van poder seguir el partit des de la grada.

Des de l'inici del partit, els homes de Ponsarnau van dominar el marcador. Però va ser l'aparició de Mike Tobey, amb dos triples, una canastra seguida i dos tirs lliures seguits, la que va obrir una bretxa de catorze punts a la fi del primer quart.

L'equip francés va augmentar la intensitat abans del descans i l'encert d'Antoine Diot, que tornava a jugar a la Fonteta, els va acostar en el resultat (36-46 al descans). La segona part del partit va ser equilibrada: l'Asvel tractava de reduir l'avantatge d'un València Basket que, amb un alt ritme físic, va incomodar els que jugaven de locals.

A la fi, un parell de tirs oberts, de Vives i Labeyrie, van permetre a l'equip de Ponsarnau tancar el xoc sense patiment. L'equip francés serà el primer rival dels taronja en l'estrena en Eurolliga l'1 d'octubre.