El València Basket guanya a Fuenlabrada i s'acosta a la Copa del Rei (61-68)

Els taronja sumen la segona victòria consecutiva en la Lliga Endesa i es refan de la derrota en l'Eurolliga.

Tobey i Dubljevic celebren una acció durant el partit
Tobey i Dubljevic celebren una acció durant el partit / Mariscal (Efe)

El València Basket s'ha sobreposat al cansament després de disputar tres partits en cinc dies i ha guanyat al Fuenlabrada 61-68 gràcies a un gran tercer quart (6-22). Els taronja han sumat la segona victòria seguida en Lliga, després del triomf al Palau Blaugrana, i ara mateix se situen huitens i ja veuen més a prop la classificació per a la Copa del Rei.

Els de Jaume Ponsarnau s'han aplicat per a derrotar un rival ben plantat en defensa, que ha començat bé el partit (11-7, minut 5). Però l'encert des del triple de Klemen Prepelic, Derrick Williams i Martin Hermansson i un parcial 0-7 han donat avantatge als valencians a la fi del primer quart (16-21). En el segon període les defenses s'han imposat als atacs i el parcial s'ha resolt amb un pobre 15-9, que ha permés als madrilenys anar-se'n als vestidors per davant en el marcador (31-30).

La resistència del Fuenlabrada només ha durat uns minuts més, ja que un parcial de 2-16 en la segona meitat del tercer quart ha trencat el partit. Del 35-34 s'ha passat al 37-52, que ja ha sigut definitiu. De fet, l'últim període ha sigut un mer tràmit i els taronja han arribat a guanyar per vint punts (43-63), però la reacció local al final del duel ha fet reduir les diferències fins al 61-68 definitiu.

La pròxima setmana esperen dos nous compromisos a l'Eurolliga, contra el Zenit i l'Anadolu Efes, i la visita a la pista de l'Estudiantes en la Lliga Endesa.