El València Basket guanya el cuer i lluita amb l’Asvel pel lideratge en l’Eurocup (87-66)

Els de Ponsarnau han fet un partit de menys a més fins a trencar-lo contra el Dolomiti italià en l’últim quart.

El València Basket s’ha enfrontat aquesta nit al Dolomiti Energia Trento italià, l’últim classificat del grup de l’Eurocup, a la Fonteta. Els ‘Thomas’ començaven marcant el ritme en atac, cadascú amb un triple, però els italians es refeien en el marcador fins al 17-21 al final del primer quart.

En el segon quart el conjunt taronja ha començat a desenvolupar un joc més efectiu en atac i a imposar el seu ritme en el partit. El resultat al descans era de 45-37. Sam van Rossom amb 9 punts i 3 assistències ha sigut el millor de la primera part.

En la represa el València Basket ha mantingut la diferència i en l’últim període ha començat a posar terra al mig i a demostrar la seua superioritat, sobretot quan un parcial de 15-2 ha deixat el partit vist per a sentència. Will Thomas, després d’haver-se vist immers en la polèmica per la seua esbroncada als companys en un temps mort del partit anterior de lliga, s‘ha mostrat contundent a la pista amb 15 punts, 7 rebots i 5 assistències per a 29 de valoració.

Amb la victòria de l’Asvel Villeurbanne contra el Zenit, ara el València Basket queda empatat amb quatre triomfs i una derrota amb els francesos en el lideratge del grup a la fi de la primera volta. Dimarts que ve els dos conjunts s’enfrontaran a França en la sisena jornada de l’Eurocup.