L'Eurocup Women, en À Punt

Les jugadores del Valencia Basket abans de començar un partit
Les jugadores del València Basket abans de començar un partit

La FIBA ha publicat el rànquing dels 16 equips que disputen els huitens de final de l’Eurocup i les valencianes ocupen la primera posició. Demà hauran de fer bons els pronòstics imposant-se a l’Aluinvent Miskolc hongarés a la Fonteta. El partit el podran seguir en directe per la televisió d’À Punt a partir de les set de la vesprada.

El València Basket arriba al tram decisiu de l’Eurocup Women amb la moral pels núvols. Oblidada la derrota en al final de la Copa de la Reina, les taronja es van imposar per primera vegada en la història del club al Perfumerías Avenida de Salamanca amb qui competiran per acabar primeres la fase regular.

Les jugadores són conscients que es troben en el tram decisiu de la temporada. L’escorta Leticia Romero ho confirmava: “per molt que el cos o la ment estiguen cansats, la motivació i les ganes poden més".

Uns 150 aficionats presenciaran el duel en directe, cosa que és molt important per a les jugadores, “necessitem la seua energia, especialment en aquests moments” ha assegurat la pivot Celeste Trahan-Davis. La resta d’aficionats també podran seguir el partit. La cita demà dimarts a partir de les set de la vesprada en directe per la televisió d’À Punt.

També et pot interessar

stats