El València Basket no frena

L'equip taronja ha guanyat el Barça CBS per 61-78 i es manté com a líder de la Lliga Femenina Endesa

Ángela Salvadores i Marie Gülich, en una acció del partit
Ángela Salvadores i Marie Gülich, en una acció del partit / Twitter: @FCBbasket_fem

El València Basket ha consolidat el lideratge en la Lliga Femenina Endesa en véncer el Barça CBS al Palau Blaugrana per 61-78. L'equip taronja s'ha mostrat molt superior a les catalanes i ha trencat el partit en el segon quart, amb una gran actuació d'Ángela Salvadores i Raquel Carrera.

El partit ha començat amb molt d'encert per part dels dos equips, però després d'un inici igualat, el València Basket ha aconseguit escapar-se en el marcador (18-25). El duel s'ha trencat definitivament en el segon període, en bona mesura perquè les catalanes no han pogut desxifrar la defensa taronja. L'equip local només ha anotat deu punts, mentre que les de Rubén Burgos han continuat veient la cistella amb facilitat. Això els ha donat una renda de 18 punts al descans (27-45).

La defensa zonal en què ha eixit el Barça en el tercer període ha incomodat el València Basket i ha permés ajustar un poc el marcador (33-47). Però, a poc a poc, les taronja han començat a anotar i han augmentat l'avantatge fins al 41-65 a la fi del tercer quart. Amb el triomf assegurat, Rubén Burgos ha aprofitat l'últim període per a donar minuts a les joves i a les menys habituals. Salvadores, amb 21 punts, i Raquel Carrera, amb 15, han sigut les màximes encistelladores taronja.