El València Basket falla també en la Lliga

L'equip taronja ha caigut per 86-75 a Saragossa i deixa escapar una bona oportunitat d'empatar amb el seté, el Gran Canària

Víctor Claver, en una acció del partit
Víctor Claver, en una acció del partit / Javier Cebollada (Efe)

El València Basket ha tancat una setmana negra amb una nova derrota, la segona en tres dies, aquesta vegada a Saragossa, en la Lliga ACB (86-75). L'equip taronja, que portava quatre triomfs seguits, ha desaprofitat una bona ocasió per a tractar d'escalar posicions en la Lliga, després de les entropessades del Joventut de Badalona i el Gran Canària.

El partit ha començat amb un ritme alt, amb els dos equips intentant anotar ràpid i amb un gran encert cara a la cistella, que ha deixat el marcador en un ajustat 24-22 a la fi del primer període. Les defenses s'han imposat als atacs en el segon quart, però la igualtat s'ha mantingut en el descans (38-36).

En la represa s'ha viscut un intercanvi de cistelles entre els dos equips, que ha deixat el duel per decidir en l'últim període (58-57). Els locals s'han guardat la millor versió per als minuts decisius i de la mà de Mekowulu i Ponitka han aconseguit una renda de 12 punts (77-65) en l'equador del quart, que ja ha sigut insalvable per als taronja.

L'equip d'Àlex Mumbrú es queda en huité lloc abans de rebre la setmana que ve el Baskonia i de visitar d'ací a catorze dies el Joventut de Badalona.