El València Basket estrena la pretemporada amb victòria davant del Joventut de Badalona

Els taronja han guanyat la Penya per 82-94 al pavelló Salou Centre.

Acció del nou jugador taronja, Nikola Kalinić
Acció del nou jugador taronja, Nikola Kalinić / Efe

El València Basket s'ha imposat per 82-94 al Joventut de Badalona en el primer partit de pretemporada. El duel, disputat al pavelló Salou Centre, ha servit d'estrena per a quatre de les cinc incorporacions de la plantilla: les del base Martin Hermannsson, l'escorta Klemen Prepelič, l'aler Nikola Kalinić i el pivot Jaime Pradilla. Derrick Williams no s'ha pogut estrenar a la pista per patir un trencament fibril·lar al bessó esquerre, i Quino Colom ha estat a la banqueta per decisió tècnica. Joan Sastre, amb 16 punts, i Dubljević, amb 15, han sigut els millors anotadors del conjunt taronja en aquest partit.

El tècnic del València Basket, Jaume Ponsarnau, ha començat el duel situant a la pista el quintet format per Sastre, Marinković, Labeyrie, Tobey i una de les noves incorporacions, el base islandés Hermannsson. Ha sigut un inici amb transicions molt ràpides dels dos equips, on els catalans responien a l'avantatge dels valencians i han arribat a situar-se a només dos punts. Ha sigut el moment de l'estrena de Prepelić i Kalinić, que no han errat, i el primer temps s'ha tancat amb un 23-34 a favor dels taronja.

L'inici del segon quart ha sigut el del debut de Jaime Pradilla, de 19 anys, una jove promesa que jugarà amb els taronja les pròximes 5 temporades i que li ha plantat cara a un Tomić que discutia nombroses jugades. Al descans, 41-53, 12 per damunt per al València Basket.

Ja després de la represa, una contra de Guillem Vives ha trencat el partit, i ha situat els taronja 18 punts per davant, cosa que ha obligat el tècnic del Joventut, Carles Duran, a parar el duel. Els de la Penya han intentat acostar-se als valencians i a 3 minuts del final se situaven a 9 punts. Ara bé, els triples seguits de Prepelić i Labeyrie tornaven a posar en òrbita els valencians, que han guanyat aquest primer partit de pretemporada per 82 a 94.

També et pot interessar

stats