València Basket-Estrela Roja: hora de reaccionar

Els de Ponsarnau necessiten guanyar per a tornar a les posicions que donen accés al top huit.

Guillem Vives en una acció davant el 'Chacho' en l'últim partit
Guillem Vives en una acció davant el 'Chacho' en l'últim partit / Twitter: @valenciabasket

El València Basket rep aquest divendres l'Estrela Roja de Belgrad en la vigèsima jornada de fase regular d'Eurolliga. Els de Ponsarnau volen tornar a recuperar sensacions després de la derrota en l'últim partit contra l'Armani de Milà, que els va fer caure de les posicions que donen accés al top huit.

De fet, amb aquesta, l'equip taronja ja encadena tres derrotes consecutives en competició europea i no guanya des del partit contra el Khimki d'abans de Nadal. Davant els serbis, l'últim precedent tampoc és bo. Van caure fa menys d'un mes per 76 a 73 al país balcànic amb un gran partit de l'exjugador valencianista, Jordan Loyd.

Precisament l'escolta americà serà baixa per al partit a causa de la Covid-19. Loyd va donar positiu justament uns dies després del partit contra el Valencia Basket i encara es troba en procés de recuperació.

Qui no va estar en aquell partit, però sí que ho podrà fer en aquest és Quino Colom. L'exvalencianista torna a la Fonteta un mes després de ser traspassat i amb ganes de demostrar al seu exentrenador el que es va perdre.

Per la seua banda, el club valencià manté les mateixes baixes dels dos partits anteriors. Dubljevic que continua fora per Covid-19 i Marinkovic, ja en última fase de recuperació de la seua lesió en el muscle, seguiran sense poder participar-hi.

La retransmissió del partit es podrà seguir en la ràdio d'À Punt, en el programa Des de la banda, a les 21:00 h, amb la narració de Samuel Borja i els comentaris de Nacho Rodilla.

També et pot interessar