El València Basket enceta el 14 d'octubre a la Fonteta la seua segona Eurocup Women

Les de Rubén Burgos s'enfrontaran al Basket Hema belga en el primer partit de la competició continental.

María Pina, jugadora del València Basket
María Pina, jugadora del València Basket

El València Basket ja coneix els primers rivals de la seua segona temporada en l'Eurocup Women, una competició que les de Rubén Burgos obriran a la Fonteta el 14 d'octubre contra el Basket Hema belga. El Castors Braine de Bèlgica i el vencedor de l'eliminatòria prèvia entre el BC Winterthur de Suïssa i el Saint-Amand Hainaut de França seran els altres contrincants del València Basket en la fase de grups inicial del grup H.

Les de Rubén Burgos s'enfrontaran al Basket Hema davant l'afició taronja al pavelló de la Font de Sant Lluís el dia 14 d'octubre a les 20:30 h. Una setmana després i en el mateix horari viatjaran a casa del Castors Braine, enfrontament on serà la primera ocasió en què Celeste Thaham-Davis s'enfrontarà al seu exequip.

El 28 de setembre, de nou a la Fonteta, el València Basket s'enfrontarà al Winterthur, segon classificat de la lliga suïssa, o al Hainaut, desé de la lliga francesa. Els partits de tornada es disputaran el 3 de novembre, el 25 de novembre i el 2 de desembre. Els dos millors equips del grup passaran a huitens de final.

També et pot interessar

stats