València Basket-Efes d’Istanbul, a recuperar sensacions

Els taronja busquen tornar a la senda de la victòria contra un rival directe.

El valencianista Prepelic en una acció en el partit contra el Zenit
El valencianista Prepelic en una acció en el partit contra el Zenit / Twitter: @valenciabasket

El València Basket rep la visita de l'Anadolu Efes d’Istanbul en el que és el tretzé partit dels taronja que acumulen un balanç de set victòries per cinc derrotes. Els de Ponsarnau arriben tocats al partit després de la derrota d'aquest dimarts contra el Zenit per 72-85 en la seua canxa, que els deixa en una incòmoda huitena posició amb vista a passar de ronda.

L'entrenador català tindrà els mateixos efectius que per a l'anterior partit en què podrien tindre minuts Guillem Ferrando o Millán Jiménez. Per la seua banda, seguiran sense estar Sastre, Marinkovic i Labeyrie.

L'Efes arriba al partit amb el mateix balanç de victòries i derrotes que el València Basket, però amb una dinàmica diferent. En l'anterior partit, aquest dimarts, derrotaren l'Asvel per 72-68 i ja són sèptims després d'un començament d'Eurolliga irregular.

Els turcs tenen com a màxims referents l'escolta Krunoslav Simon i el base serbi Vasilije Micic, que sumen, entre els dos un terç dels punts de l'equip en la competició. Aquests estaran escoltats per un antic conegut de l'afició valencianista, el pivot Tibor Pleiss que va jugar per als taronja en la temporada 2017-2018.

La retransmissió del partit es podrà seguir en la ràdio d'À Punt, en el programa Des de la banda, a les 20:45 hores, amb la narració de Samuel Borja i els comentaris de Natxo Rodilla.

També et pot interessar