El València Basket diu adeu al primer títol de la temporada (87-68)

L'equip taronja ha notat en excés les nombroses baixes amb les quals ha arribat a la Supercopa

Els taronja Van Rossom i Tobey miren com el blaugrana Hayes encistella de safata / Efe

El Barça s'ha convertit en el primer finalista de la Supercopa Endesa 2021, que es disputa a La Laguna (Tenerife), en derrotar al València Basket per 87-68 i s'enfrontarà pel primer títol de la temporada al guanyador del Reial Madrid - Tenerife.

Tot i començar el duel encertats, els de Joan Peñarroya s'han vist superats per l'experiència dels blaugranes, que amb un parcial de 16-0 en el primer quart han desequilibrat el partit.

Després del descans el València Basket ha intentat retallar distàncies, però ni estava encertat ni ha jugat amb fluïdesa en atac contra un Barça que ha mantingut el seu avantatge des de la defensa.

L'equip taronja arribava en forma, després d'haver guanyat tots els duels de pretemporada, però minvat per les lesions de Nenad Dimitrijevic, Xabi López-Arostegui, Louis Labeyrie i Jasiel Rivero.

Ha sigut un partit doblement especial per a Víctor Claver, l'únic fitxatge que ha pogut debutar. D'una banda perquè ha suposat el primer partit oficial en aquesta segona etapa en el club en el qual es va formar i, per l'altra, per enfrontar-se al que ha sigut el seu equip en els últims anys.