El València Basket es dissol a Múnic (85-84)

Després d'empatar el primer quart i guanyar els dos següents, l'equip de Mumbrú s'ha vist superat en l'últim

Xabi López-Arostegui ha fet l'últim llançament, des de camp propi, que li ha pogut donar la victòria a València Basket / Agència Efe

Un consistent Bayern de Múnic, que ha sabut mantindre's en el partit malgrat les escomeses de Chris Jones i Brandon Davies, ha reaccionat en l'últim quart per a emportar-se la victòria en el duel que tanca la primera volta de l'Eurolliga.

El parcial de 14-3 de l'equip de Pablo Laso en l'últim quart, amb Bolmaro i Obst com a protagonistes, ha servit als alemanys per a emportar-se el triomf a pesar de l'absència de Serge Ibaka, baixa d'última hora per un procés víric.

Una polèmica falta a l'extaronja Lucic ha canviat el signe del partit en el tram final, però un triple de Robertson i una pèrdua dels locals han donat esperances als de Mumbrú, que ho ha intentat en l'últim segon.

El València, que ha arribat a Múnic amb cinc baixes, no ha sabut amarrar un triomf que se li ha anat escapant en els últims minuts i tanca la primera volta d'Eurolliga amb un balanç de 9-8.

Brandon Davis (21 punts) i Chris Jones (19) han sigut els màxims anotadors del partit, encara que la poca anotació de la resta de companys ha condemnat els taronja. El nou fitxatge, Justin Anderson, ha anotat huit punts.