El València Basket fa els deures abans de rebre el Perfumerías Avenida

L'equip taronja ha guanyat l'Estudiantes a la Fonteta (70-52) i empata a sis victòries amb les salmantines al capdavant de la classificació

Ángela Salvadores, en una acció del partit
Ángela Salvadores, en una acció del partit / Miguel Ángel Polo

El València Basket ha superat el tràmit contra l'Estudiantes, cuer de la Lliga Femenina Endesa, i ha sumat la sisena victòria en sis partits en la competició. L'equip de Rubén Burgos ha guanyat les madrilenyes per 70-52 just abans de rebre el Perfumerías Avenida de Salamanca a la Fonteta, en un duel decisiu pel lideratge.

Després d'un primer quart més igualat, les jugadores de Rubén Burgos han posat una marxa més en el segon període i han aconseguit anar-se'n als vestidors amb una renda de 14 punts (38-24).

L'Estudiantes ha tractat de tornar a posar-se en el partit en la represa, però el València Basket no li ha donat cap opció, amb un últim període amb molt d'encert en atac i amb més intensitat defensiva (23-17).

Amb aquesta victòria, les jugadores de Rubén Burgos acumulen deu triomfs seguits en la temporada, després de la derrota contra el Bourges en la prèvia de l'Eurolliga. Abans de rebre divendres el Perfumerías Avenida a la Fonteta, l'equip de Rubén Burgos jugarà dimarts el quart partit de l'EuroCup Women contra el Kangoeroes belga.