El València Basket fa els deures (71-54)

L'equip taronja referma el lideratge en la Lliga Femenina Endesa abans del duel decisiu dels quarts de final de l'Eurolliga

Les jugadores taronja celebren una acció
Les jugadores taronja celebren una acció / Miguel Ángel Polo

El València Basket ha aconseguit la vint-i-dosena victòria en la Lliga Femenina Endesa, en véncer 71-54 el Bembibre a la Fonteta. Rubén Burgos ha aprofitat el partit per a donar minuts a les jugadores menys habituals i ha reservat Cristina Ouviña per al tercer partit dels quarts de final de l'Eurolliga femenina contra l'Schio italià.

L'equip taronja ha eixit a guanyar i ha aconseguit una renda important en els primers minuts de joc (11-2), però un parcial de 0-12 ha permés a les visitants capgirar el marcador. Ha sigut només una distracció, ja que el València Basket ha acabat el primer període per davant (20-16). A poc a poc, les jugadores de Rubén Burgos han anat eixamplant el marcador (35-21) i s'ha arribat al descans amb una renda còmoda (38-27).

La superioritat taronja encara s'ha fet més palesa en la represa. El partit ha quedat vist per a sentència a la fi del tercer quart (59-42) i Rubén Burgos ha pogut gestionar els minuts de la plantilla pensant ja en el duel europeu. El partit definitiu de l'eliminatòria de quarts de final de l'Eurolliga femenina es podrà seguir en directe dimecres des de les 20:00 hores, amb la narració de Josep Carbonell i els comentaris de Nacho Rodilla i Anna Gómez.