El València Basket es desperta a temps

L'equip taronja ha guanyat l'UCAM Múrcia per 83-82, després de desaprofitar un avantatge de díhuit punts en la primera part

Justin Anderson celebra una acció amb Mumbrú
Justin Anderson celebra una acció amb Mumbrú / València Basket

El València Basket ha guanyat un partit que tenia controlat en la primera part i que ha pogut acabar perdent en la represa. L'equip taronja ha derrotat l'UCAM Múrcia per 83-82, després de desaprofitar un avantatge de díhuit punts i veure's set punts per avall en l'últim període. Aquest triomf permet als d'Àlex Mumbrú pujar al quart lloc en la classificació de la Lliga.

Els dos equips han començat el duel amb molt d'encert cara a cistella, però el València Basket, inspirat des de la línia de tres punts, ha començat a escapar-se en el marcador (23-16). Els visitants no trobaven la manera de respondre al vendaval ofensiu taronja i se n'han anat al descans amb el màxim desavantatge fins a aquest moment (49-31).

El partit estava tan encarrilat que el València Basket s'ha relaxat més del compte i ha permés als murcians acostar-se perillosament, amb un parcial de 0-13 (49-44). Els visitants han culminat la remuntada i han acabat el tercer quart per davant (56-58). La dinàmica ha canviat per complet i l'UCAM ha passat a portar la iniciativa i fins i tot ha arribat a guanyar per set punts. Però dos triples de Justin Anderson han tornat a donar vida als taronja. Una antiesportiva a Kurucs a falta de trenta segons, quan els de Sito Alonso guanyaven per dos (79-81), ha servit per a capgirar novament el marcador, amb dos tirs lliures i una cistella de Chris Jones. Els visitantrs han pogut forçar la pròrroga, però Ennis ha errat l'últim tir lliure i la victòria s'ha quedat a la Fonteta.