El València Basket desperta a temps a Saragossa (75-85)

L'equip taronja recupera el quart lloc en la Lliga després de remuntar en l'últim quart

Robertson i Davies, en una acció defensiva
Robertson i Davies, en una acció defensiva / Javier Bellver (Efe)

El València Basket ha aconseguit una victòria treballada a Saragossa (75-85), que li permet situar-se quart en la Lliga ACB. L'equip taronja s'ha refet d'un mal inici de partit i ha culminat la remuntada amb un gran últim quart (16-27).

L'equip d'Àlex Mumbrú ha començat al pavelló Príncep Felip a mig gas. Els aragonesos han dominat en tots els vessants del joc, amb atacs ràpids i ben elaborats, mentre que els taronja s’estavellaven en la defensa plantejada per Fisac. A l’inici del segon quart, l'equip local ha assolit un avantatge d'onze punts (23-12), però l’energia de la segona unitat, encapçalada per Ojeleye, ha fet reviscolar als valencians. Dos triples de Harper i Jones han acostat els de Mumbrú al descans (39-36).

En la segona part, els taronja han eixit amb més energia, però Yusta i Watts han mantingut viu el Saragossa. S'ha arribat a la fi del tercer període amb només un punt d’avantatge per als aragonesos (59-58).

Per fi, el València Basket ha aconseguit posar-se per davant amb un triple d’Ojeleye (min. 35, 65-66). Davies i Jones han augmentat encara més l'avantatge i l’equip valencià ja no ha deixat escapar la victòria per 75-85.