El València Basket es desperta a temps a Granada (81-88)

L'equip taronja suma la segona victòria seguida i es consolida en la zona de play-off pel títol

Davies, en una acció defensiva
Davies, en una acció defensiva / Twitter: @FundacionGBC

El València Basket ha fet els deures a Granada, amb més patiment del previst. L'equip taronja ha derrotat el Granada per 81-88 i es consolida en la setena posició de la Lliga, en una jornada en què els nou primers han guanyat. Chris Jones i Brandon Davies han aparegut en el moment precís per a assegurar el triomf.

Els valencians han començat molt forts contra un equip rival que no trobava el camí cap a l'anella (0-9). La renda ha arribat a ser d'onze punts (6-17), però els andalusos han aconseguit reduir distàncies a la fi del primer període (16-23). El panorama ha canviat per complet en el segon quart. L'equip taronja ja no anotava amb tanta facilitat i el Granada s'ha despertat per a anar-se'n al descans huit punts per davant (39-31).

Dues accions de 2+1 només començar la represa han tornat a situar els de Xavi Albert molt prop (39-37), però els locals han continuat per davant a la fi del tercer període (64-61). La igualtat s'ha mantingut en els primers minuts de l'últim quart (71-71), però una antiesportiva que ha acabat amb dos tirs lliures de Justin Anderson i un triple de Víctor Claver han acabat de decantar el duel en favor taronja.