El València Basket desperta a temps (88-80)

L'equip taronja ha trencat la ratxa de quatre derrotes seguides amb un gran últim quart (29-12)

Ojeleye celebra un triple
Ojeleye celebra un triple / València Basket

El València Basket ha hagut de suar de valent per a derrotar el Breogán a la Fonteta (88-80), després de remuntar un desavantatge de fins a tretze punts en l'últim període (59-72), gràcies a una defensa zonal. L'equip taronja trenca així una ratxa de quatre derrotes consecutives i s'afiança en la part alta de la classificació de la Lliga ACB.

L'equip d'Àlex Mumbrú ha començat manant, gràcies a la seua superioritat física i al major encert en el llançament. Però, a poc a poc, els gallecs han anat entrant en el duel i han aconseguit empatar a la fi del primer quart (24-24). La inèrcia visitant ha continuat en el segon període i el Breogán s'ha escapat en el marcador (26-36), però la tímida reacció taronja ha deixat la diferència en cinc punts al descans (42-47).

L'equip visitant ha iniciat la represa amb dos triples de Momirov, que han tornat a gelar la Fonteta. Només Brandon Davies i Semi Ojeleye sostenien als taronja en atac, davant de la inoperància de la resta de l'equip, però el Breogán ha arribat a l'últim quart amb un clar avantatge de nou punts (59-68). Un parcial d'eixida de 0-4 ha encés totes les alarmes, ja que els gallecs ampliaven la renda a tretze punts (59-72). Un temps mort de Mumbrú ha revifat el seu equip, que ha apostat per una defensa zonal que ha fet que als visitants se'ls acabaren les idees en atac. Chris Jones ha segellat la remuntada (80-79) i la victòria ja no s'ha escapat de la Fonteta en uns minuts finals en què el Breogán no ha tingut clarividència per a respondre.