El València Basket desperta a temps (72-47)

L'equip taronja ha aconseguit la cinquena victòria en la Lliga gràcies a una gran reacció en la segona part

Raquel Carrera, en una acció del partit
Raquel Carrera, en una acció del partit / Miguel Ángel Polo

El València Basket ha sumat el cinqué triomf en sis jornades en la Lliga Femenina Endesa, després de derrotar l'Ibaeta per 72-47 a la Fonteta. Tot i l'ampli avantatge final, l'equip taronja s'ha hagut de refer a un mal inici per a certificar una nova victòria.

Les jugadores de Rubén Burgos han començat espesses, com si el partit fora una prolongació del d'Eurolliga que van perdre dimarts a Saragossa (2-8). De fet, la mitjana anotadora taronja en el primer període (9-17), estava en la mitjana dels 47 de l'altre dia. El València Basket ha reaccionat en el segon quart i ha aconseguit anar-se'n al descans amb el marcador empatat (29-29).

El guió ha canviat per complet en la represa. Un parcial de 6-0 en començar (35-29) ha aplanat el camí cap a la victòria de les taronja, que han començat a veure l'anella amb molta més facilitat. La renda a la fi del tercer període ja era de deu punts (48-38) i no ha fet més que créixer en l'últim quart, per a aconseguir la cinquena victòria en la competició domèstica. Marie Gulich, amb 17 punts, i Raquel Carrera, amb 13, han sigut les màximes anotadores taronja.