El València Basket es despedeix de la Copa a les primeres de canvi

Un mal inici condemna a l'equip de Jaume Ponsarnau, que ha anat tot el partit a contracorrent.

Van Rossom ha liderat al València Basket en el tercer quart, on ha aconseguit un parcial de 0-15 / Twitter: @RMBaloncesto

Continua la maledicció de la Copa per al València Basket: l'ha disputat en vint-i-dos ocasions i només va poder guanyar l'any del seu debut. Una estrena en la competició que va ser amb el tècnic que més partits ha disputat amb l'aquí taronja, el mestre Miki Vukovic, qui va morir fa un mes a València.

En els quarts de final de l'edició d'enguany, que se celebra al Wizink Center de Madrid, l'equip entrenat per Jaume Ponsernau s'ha vist superat des del primer quart pel Reial Madrid, que ha guanyat jugarà les semifinals dissabte contra el guanyador del Tenerife-San Pablo Burgos.

Dotze punts d'avantatge portava l'equip amfitrió del torneig a la finalització del primer període, una llosa per al València Basket que ha tractat d'apropar-se diverses vegades en el marcador. També el Reial Madrid, en moments d'inspiració, ha tingut una diferència a favor seu de més de vint punts.